Societat

Un motorista mor en un xoc amb un tractor al Pont de Suert

L’accident té lloc aquest diumenge al matí a l’N-230, a tocar del pantà d’Escales

La carretera ha estat tallada fins a primera hora de la tarda en sentit Lleida

Un motorista ha mort aquest diumenge al matí en un xoc amb un tractor amb remolc a l’N-230 al Pont de Suert, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre s’ha produït al voltant d’un quart d’onze del matí al quilòmetre 118 de l’N-230, que voreja el pantà d’Escales, i a uns cinc quilòmetres de la capital de l’Alta Ribagorça.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre el tractor amb remolc i la motocicleta. Com a conseqüència de la topada, el conductor del vehicle de dues rodes ha mort. La víctima és un veí d’Alcorisa (Terol), de 57 anys i de nacionalitat espanyola.

Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Quant a l’afectació viària, l’N-230 ha estat tallada en direcció Lleida al Pont de Suert fins a dos quarts de quatre de la tarda, fet que ha provocat retencions de mig quilòmetre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia