Societat

Salut cessa el director territorial a Tarragona

Desavinences en relació als propòsits de Roger Pla sobre la gestió de l’hospital de Reus haurien precipitat la destitució

El Departament de Salut ha cessat el director territorial de sanitat al Camp de Tarragona, Roger Pla. Els seus plantejaments sobre un nou model de gestió de l’Hospital Sant Joan de Reus –posant en entredit la voluntat de la Generalitat d’engegar-hi un consorci– haurien precipitat la seva destitució. Pla havia manifestat en diverses ocasions la seva idea d’unificar els hospitals de Tarragona i Reus i que aquest formés part de l’ICS. Pla, cirurgià de 63 anys, va assumir el càrrec de gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona el març del 2016.

Fonts de Salut han confirmat a l’ACN la destitució, comunicada a Pla la setmana passada, al qual li agraeixen la seva tasca durant aquest temps al capdavant de la conselleria a Tarragona. Des del Departament, però, no s’entra a valorar les consideracions que circulen entorn el cessament. Segons ha pogut saber l’ACN, el rellevarà Ramon Descarrega, metge de família a Alcover, a l’àrea bàsica de salut Alt Camp Oest, on n’havia estat gerent fins l’any 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia