Societat

Seixanta propostes als Espais Joves de Girona aquesta tardor

Les inscripcions per als cursos i tallers a l’Estació, Els Químics i El Güell s’obren avui

L’Ajuntament de Girona obre avui les inscripcions en les activitats es faran entre l’octubre i el desembre als tres Espais Joves de la ciutat. En total, a l’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove s’oferiran 60 activitats entre cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, debats, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques.

L’Estació Espai Jove se centra sobretot a donar eines al jovent per afrontar amb garanties els moments en què han de prendre decisions transcendents per al seu futur. Els Químics Espai Jove, per la seva banda, tonrarà a organitzar una extensa oferta formativa de cursos i tallers d’èxit escolar. I pel que fa a El Güell Espai Jove, ha dissenyat accions per fomentar la formació, participació i l’ocupació dels barris de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís en el seu segon curs d’activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia