Societat

Una alarma sona sense parar des de fa set dies en un pis buit de Terrassa

Els veïns, de barri de Torre-sana, denuncien que ningú els ajuda a solucionar el problema

Una alarma que sona sense parar des de dimarts passat en un pis buit de Terrassa, situat al número 65 del carrer Astúries d’aquesta ciutat, al barri de Torre-sana, s’ha convertit en un malson per als veïns, que veuen amb impotència que ningú els ajuda a solucionar el problema.

Una de les veïnes afectades, Arantxa Lebrón, que viu al pis de dalt, ha explicat que l’habitatge en el qual sona l’alarma està situat als baixos de l’edifici i ha estat fins ara propietat de la immobiliària Servihabitat, que segons sembla l’acaba de vendre.

El pis havia estat ocupat amb anterioritat i, després d’aconseguir desallotjar-ne els okupes, la immobiliària va col·locar una porta de seguretat reforçada i una alarma per evitar noves ocupacions.

Lebrón ha explicat que l’alarma va ser col·locada al forn de la cuina del pis per minimitzar les molèsties als veïns en cas que s’activés.

Consta d’un mecanisme que li dóna autonomia per funcionar durant un any i mig ininterrompudament i no pot ser desactivada a distància, ja que no està connectada a cap central d’alarmes.

Els veïns han contactat amb Servihabitat, que els ha informat que ha venut el pis i que el nou propietari no l’ocuparà fins a dins d’un parell de mesos, i amb la propietària de l’alarma, Securitas Direct, que assegura que sense el consentiment del propietari no pot accedir a l’interior.

“Ja no sabem què fer”, ha explicat la veïna, la més afectada pel soroll de l’alarma, que va començar a sonar dimarts a la tarda i que és clarament audible des del pis, el replà del bloc i el carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia