Societat

La Caixa destina 2,3 milions a ajuts socials

L’Obra Social La Caixa ha concedit aquest any, a tot l’Estat, un total de 2,3 milions d’euros per finançar projectes que promouen la participació social, la promoció d’hàbits saludables i la prevenció de la violència i les addiccions. Aquests ajuts beneficiaran 20.000 persones a Catalunya i 65.000 a tot l’Estat.

La convocatòria d’Intercultural i Acció Social 2018, que depèn del programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials de l’Obra Social La Caixa, ha seleccionat 91 projectes d’entre 458, que apleguen 500 professionals i prop 1.800 voluntaris. 21 dels projectes es treballen a Catalunya. La convocatòria preveu cinc grans àmbits d’actuació. El que rep més ajuts és el de convivència ciutadana intercultural, mediació i gestió de la diversitat social i cultural, seguit del de participació social i desenvolupament comunitari. També es financen projectes que treballen l’èxit escolar i la implicació familiar en el procés educatiu, els que promouen els hàbits saludables i la prevenció d’addiccions i els que preveuen la violència.

A l’hora de seleccionar els projectes s’han prioritzat les propostes que afavoreixen la interacció entre diferents col·lectius, els que estimulen la participació dels ciutadans i les famílies i els que preveuen que les persones actuïn com a agents de canvi en la comunitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia