Societat

Un cotxe perd el control i fereix diverses persones, entre elles una menor greu, a Barcelona

El conductor del vehicle ha tingut una “indisposició momentània”, pujant a la vorera i impactant contra motos aparcades i vianants

La nena ferida, de deu anys, té traumatisme cranioencefàlic, abdominal i pèlvic i ha necessitat intubació

Un conductor que ha perdut el control del vehicle ha provocat un espectacular accident a Travessera de Gràcia amb Santaló, en què han resultat ferides dues persones, entre les quals una menor de 10 anys, ferida greu i traslladada a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Segons la Guàrdia Urbana, el conductor ha patit algun tipus d’“indisposició momentània” i per això ha perdut el control del vehicle i ha donat negatiu en les proves d’alcoholèmia i drogues.

L’accident ha passat cap a dos quarts de nou a la Travessera de Gràcia, a l’altura del número 64 (amb Santaló). El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès quatre persones, dos de les quals el conductor i el seu acompanyant. Al marge de la nena, traslladada a l’Hospital Sant Joan de Déu, Protecció Civil ha informat que hi ha una dona ferida lleu i un home menys greu traslladats a la Clínica Plató i una dona ferida menys greu (la copilot del vehicle), traslladada al Clínic. S’han activat set ambulàncies. L’home ferit menys greu és el conductor del vehicle.

A més, hi ha danys a diverses motocicletes que estaven aparcades i en elements d’una terrassa d’un establiment.

La via s’ha tallat a la circulació per facilitar les tasques dels equips d’emergència. La Guàrdia Urbana ha estat fent desviaments fins a mig matí, que ha reobert e l trànsit a la Travessera de Gràcia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia