Societat

Mor un motorista en un accident a Bàscara

Un motorista de 45 anys, veí de Girona i de nacionalitat espanyola, va morir ahir, diumenge, al migdia a la GI-623 a Bàscara després de caure a la via per on circulava. L’accident es va produir al quilòmetre 1 de la carretera i els Mossos d’Esquadra van rebre’n l’avís poc després de 2/4 de 2 del migdia. Per causes que encara s’investiguen, el conductor i únic ocupant d’una motocicleta es va precipitar a la via i va morir. Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles de la policia catalana, dues dotacions de Bombers, una ambulància i un helicòpter medicalitzat i la unitat de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 172 les persones que han mort en accidents de trànsit a les carreters catalanes aquest any.

Dimecres passat, dia 14, va morir també un motorista a la C-31 en el terme municipal de Calonge. Es tractava d’un home de 64 anys i de nacionalitat espanyola que es va accidentar segons la SCT cap a les 8 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia