Societat

L’empresa empordanesa Falgas, premiada als EUA

Dues màquines recreatives infantils de la firma de Castelló, guardonades

L’empresa Falgas, ubicada a Castelló d’Empúries i especialitzada en màquines recreatives i equipaments infantils, ha estat distingida als Estats Units: aquest mes de novembre, l’Iaapa Trade Show –la fira mes important i prestigiosa del sector, que s’ha celebrat a Orlando– ha premiat Falgas amb el primer i segon premi de la categoria. Els dos productes guanyadors són Kidsim (un simulador de petites dimensions amb ambientació de so, imatge i moviment) i Diabolo (un cotxe amb un fort impacte visual i una concepció innovadora d’estil i moviment). En els dos casos, es tracta de màquines recreatives que s’activen amb monedes, que acostumen instal·lar-se en espais com ara centres comercials i parcs infantils.

Falgas Comercial és una empresa líder en el sector de l’entreteniment infantil i familiar, que és present actualment de forma estable en més de 75 països arreu del món i es una marca altament valorada en centres d’entreteniment, parcs d’atraccions i centres comercials. La concepció, el disseny i la fabricació del productes se centren a la planta de l’empresa a Castelló d’Empúries, on treballen actualment unes quaranta persones.

L’empresa va ser fundada, el 1960, per Joaquim Falgàs i ha anat evolucionar fins convertir-se en una de les empreses punteres mundials del seu sector. A final del 2017, es va iniciar una nova etapa amb la promoció d’un nou equip directiu, sota la direcció de Jordi Llopart, que assumeix, ara, els reptes i la continuïtat del rumb establert pel fundador. No és la primera vegada que Falgas és guardonada a la Iaapa (el certàmen enguany va acollir uns 42.000 visitants i 1.150 empreses expositores), però sí és el primer cop en la història de l’empresa que els seus nous productes han estats reconeguts amb els dos primers premis que s’atorguen en el marc d’aquest certamen. Uns guardons que, des de Falgas Comercial, es valoren com “el millor reconeixement” per a la nova etapa, iniciada ara fa un any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia