Societat

La Fundació Mona es presenta a Porqueres

La Fira d’Hivern, que comença avui, servirà per donar a conèixer el projecte

A les propostes habituals de la Fira d’Hivern de Porqueres s’hi afegeix aquest any la presentació del projecte de la Fundació Mona d’establir-se l’any vinent al municipi. Des de l’estand que l’Ajuntament tindrà avui al recinte de la fira i mostra d’entitats, a la plaça Major, s’explicarà la feina d’aquesta entitat i com serà el nou centre. La Fundació Mona, dedicada a la recuperació de primats, està establerta a Riudellots de la Selva, però n’ha de marxar perquè necessita créixer i no ho pot fer per la proximitat d’uns rius. La nova seu estarà situada en uns terrenys cedits per la Fundació Lluís Coromina.

La fira comença avui i s’allargarà fins dissabte, amb un programa en què destaca l’espectacle de petit format de Los Galindos Udul a l’interior d’una vela mongola instal·lada a la plaça Major (dissabte, 17 h i 20 h, i diumenge, 12 h, en el marc de la programació Rere el Teló), una cursa d’orientació dins del projecte On és el Cívic? o l’actuació de la colla castellera Esperxats de l’Estany, avui al migdia a la plaça Major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia