Societat

Els mossos investiguen un cas d’atac sexual a una jove de Lleida

La jove, que segons la policia ha denunciat els fets, ha explicat tot el que va patir en un vídeo penjat a Youtube

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar el suposat autor d’un atac sexual a una jove de Lleida. La jove, que ha denunciat els fets a la policia, ha penjat un vídeo a Youtube on explica tot el que va viure la nit de dimecres.

En el relat assenyala que “havia baixat a llençar la brossa” quan va veure un home que després es va apropar a ella i que es va situar primer al seu darrere i després al seu davant. La noia explica que l’home li va fer tocaments i després va marxar. En el vídeo també explica que es va dirigir als serveis d’Urgències i que també que ha denunciat els fets.

La jove també explica que va pujar a casa per trucar als seus pares que van avisar una ambulància. Després va ser atesa pels serveis d’Urgències i va posar la denúncia.

En aquest sentit, demana que es denunciïn aquests casos, tot i que assegura que “ella no se sent millor després de fer-ho”. En repetides ocasions al vídeo detalla que “el dany psicològic és el pitjor”.

La noia relata que l’home “portava una gorra i un buff” i que en aquell moment “no em vaig trobar ningú més al carrer”.

El vídeo, titulat Abús sexual, té més 18.800 visualitzacions i té l’objectiu, segons la jove, de “difondre’s” i que es “prengui consciència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia