Societat

L’autopista AP-7 continua tallada a la Jonquera

El tall afecta 21 quilòmetres del vial ràpid, en direcció a França

Continua la protesta dels ‘armilles grogues’

L’autopista AP-7 continua tancada entre el punt quilomètric 21 i la frontera per les protestes que estan protagonitzant els armilles grogues a l’Estat francès, segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit (SCT). El tall de circulació es va fer ahir sobre les dotze del migdia i afecta 21 quilòmetres de l’autopista en direcció a la Jonquera (Alt Empordà) i la frontera.

Segons indica el Servei Català de Trànsit, estan tallats els accessos un, dos, tres i quatre que connecten amb l’autopista AP-7. El tram de l’N-II que transcorre fins a la frontera continua obert i les unitats de Trànsit dels Mossos d’Esquadra desvien els conductors procedents de l’autopista per aquesta carretera per la sortida 3 (Figueres Nord).

L’SCT també va informar que els camions de gran tonatge tenen el pas restringit i es desvien cap a aparcaments propers fins que acabi el tall de carretera.

Aquest és el cinquè dissabte consecutiu que els armilles grogues protesten per la pujada dels impostos i perquè els sembla insuficient les concessions fetes aquesta última setmana pel govern francès, dirigit per Emmanuel Macron, que va renunciar a l’ecotaxa dels carburants i va anunciar una pujada del sou mínim, en uns 100 euros més.

Les protestes protagonitzades pels armilles grogues es van repartir per uns 230 punts a l’Estat francès, amb la participació d’unes 33.500 persones, respecte de les 77.000 de la setmana passada. Hi va haver més de cent detinguts a París.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia