Societat

Creixen les Patge Olimpíades a Palamós

Les proves lúdiques per ajudar els Reis continuaran avui fins al migdia

A la tarda els carters arribaran per mar a Sant Feliu, amb focs d’artifici i un espectacle audiovisual al monestir

Les Patge Olimpíades, amb proves, tallers i atraccions perquè la mainada es posi en el paper dels emissaris dels Reis d’Orient, es consoliden com un atractiu lúdic a Palamós, amb centenars d’assistents ahir a la tarda a la plaça de l’Arbreda. Els infants encara podran completar aquest matí les dotze proves, entre les quals hi ha embolicar regals, conduir embarcacions i confeccionar fanalets per assolir el diploma d’’aptitud si completen nou de les activitats, que s’organitzen per tercer any.

Els carters ganxons

Aquest vespre continuaran els preparatius per a l’arribada dels Reis en altres municipis de la comarca, i un dels actes destacats és l’arribada per mar del seguici dels carters reials a Sant Feliu (18.30 h). Començarà amb focs d’artifici al passeig del Mar i la desfilada per la rambla i el carrer Hospital fins al monestir, on l’acte s’acabarà amb un espectacle audiovisual abans que els emissaris recullin les darreres cartes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia