Societat

La conductora d’un cotxe mor en un xoc amb un camió a Alcover

L’accident ha passat aquest migdia al quilòmetre 21 de la C-14

La víctima és una dona de 30 anys i veïna de Reus

Una conductora ha mort aquest dissabte en un xoc a la C-14, al terme municipal d’Alcover, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident s’ha produït poc abans de dos quarts de tres de la tarda a la quilòmetre 21 de la carretera. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme i un camió han topat de cara. La conductora del cotxe ha mort com a conseqüència de la topada. La víctima és una dona de 30 anys i veïna de Reus. És la segona víctima mortal en un accident de trànsit a la xarxa viària interurbana aquest 2019.

El conductor del camió ha estat atès per ansietat i traslladat a l’Hospital Pius de Valls pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre ha mobilitzat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.

La incidència ha obligat a tallar la C-14 en els dos sentits de la marxa. Durant l’afectació s’han fet desviaments per l’interior d’Alcover.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia