Salut

Tomben la proposta de reobrir el CAP de Taialà de Girona

La comissió de Salut ho rebutja amb els vots en contra de JxCat i ERC

La comissió de Salut del Parlament ha tombat la proposta de reobertura del servei del CAP Doctor Joan Vilaplana, del barri de Taialà de Girona, durant els caps de setmana. La proposta, que va ser presentada pel PSC-Units per Avançar, va ser rebutjada ahir amb els vots en contra de JxCat i ERC. La resta de partits hi van votar a favor, menys la CUP, que no va ser present a la comissió.

La Generalitat va decidir fa un any tancar els caps de setmana i els festius el CAP Joan Vilaplana i concentrar l’atenció a les urgències al centre hospitalari Güell. La decisió va provocar mobilitzacions dels veïns. A través d’una piulada, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va expressar el seu malestar per la decisió. “Formar part d’un grup no vol dir donar suport a tot el que es decideix. No hi estic d’acord i continuaré treballant per revertir aquesta decisió”, afirma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia