Societat

Centenars de persones al circ de l’Espai Gironès

Centenars de persones van assistir a l’espectacle gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona, dissabte a l’Espai Gironès. Aquest espectacle ha permès d’acostar el circ de gran qualitat al públic del centre comercial i ha estat des d’aquest punt de vista i també del públic assistent un èxit. Aquest esdeveniment, que ha mostrat com serà aquest espectacle d’èxit mundial, es va dur a terme dissabte a la plaça del Foc de l’Espai en dues funcions, una va tenir lloc a les dotze del migdia i l’altra, a les sis de la tarda. L’espectacle va anar a càrrec d’alguns dels artistes que actuaran en la pròxima edició del festival, a Girona del 14 al 19 de febrer: Marionettes Dream (Mongòlia), Pepe Jardim (Brasil), Martínez Brothers (Colòmbia-Japó) i el Circ Nacional de Pyongyang (Corea del Nord).

A més, el centre comercial va regalar 40 entrades per al Festival Internacional del Circ. Les invitacions són vàlides per a les funcions del dijous a les 20.30 hores o del divendres 15 de febrer a les 17.30 hores, segons disponibilitat-

És la primera vegada que l’Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ, que és l’únic que hi ha a Catalunya i a l’Estat i un dels cinc més importants del món. Fonts del centre comercial han destacat la contribució d’aquest festival a la cultura gironina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia