Societat

Girona renova la gespa de Can Gibert

Instal·lada el 2006, estava desgastada per l’ús intensiu

La vida útil de l’herbatge artificial és de deu anys

L’Ajuntament de Girona renovarà la gespa artificial del camp municipal de futbol 11 de Can Gibert del Pla. Aquesta gespa es va instal·lar el 2006, aprofitant la remodelació de les instal·lacions, i actualment estava desgastada per l’ús intensiu al qual està sotmès el camp. De fet, la vida útil d’un paviment de gespa artificial és d’entorn de deu anys.

Molta activitat

El camp de Can Gibert del Pla s’utilitza de dilluns a divendres per als entrenaments dels diversos equips del club de futbol de Santa Eugènia i de la Unió Esportiva Can Gibert, i els caps de setmana, per als partits i les competicions d’aquestes entitats. A més, als matins entre setmana el fa servir també l’alumnat de l’institut Santa Eugènia.

La renovació de la gespa d’aquest camp, que s’ha adjudicat a l’empresa Royalverd Service per 127.050 euros (IVA inclòs), és una de les actuacions que inclou el Pla Estratègic de l’Esport Local i el Mapa d’Instal·lacions i Equipaments del Municipi (MIEM) de Girona, aprovat pel ple municipal el gener del 2018.

També l’enllumenat

Pròximament està prevista també la instal·lació de nou enllumenat en aquest camp de futbol.

La gestió del camp la fa de manera directa l’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Esports, amb la col·laboració del Club de Futbol Santa Eugènia i la Unió Esportiva Can Gibert. El Club de Futbol Santa Eugènia l’integren més de 300 nois i noies, que es reparteixen entre la vintena d’equips que formen l’entitat, i la Unió Esportiva Can Gibert aplega una cinquantena de jugadors, repartits en dos equips sènior.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.