Educació

Batet defensa que la immersió lingüística és “el millor dels models” que es pot tenir

La cap de llista del PSC creu que la sentència del TC és “positiva” i que aquest sistema permet un bilingüisme real i d’igualtat per a tots els nens

La cap de llista del PSC al 28-A, Meritxell Batet, ha afirmat que la immersió lingüística és “el millor dels models” que es pot tenir a Catalunya, després que el règim lingüístic recollit a la Llei d’Educació de Catalunya hagi estat avalat pel Tribunal Constitucional, davant el recurs del PP el 2009. Per a Batet, la sentència del TC “és positiva” i avala el model que el PSC ha defensat “sempre”. Després que el Cs hagi plantejat la seva voluntat de “modificar” el model d’immersió per “equilibrar” el català i el castellà a les aules, malgrat la sentència, Batet ha dit que aquest sistema “garanteix les competències tant en català com en castellà” i permet “el domini de les dues llengües”, el que significa “un bilingüisme real, de cohesió social i d’igualtat per a tots els nens”. “És un bon model”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia