Societat

Localitzen una plantació de marihuana a Corbera que donava 300.000€ de beneficis l’any 

Els Mossos d’Esquadra han localitzat a Corbera de Llobregat (Baix Llobregat) una plantació de marihuana que oferia uns beneficis d’uns 300.000 euros anuals i han detingut tres persones.

La plantació es trobava en una casa que el grup havia llogat a Corbera i que, gràcies a les seves grans dimensions, permetia a la banda realitzar collites cada dos mesos, cosa que els proporcionava uns 60 quilos de marihuana a l’any i un benefici estimat de prop de 300.000 euros, segons ha informat aquest diumenge la policia catalana.

Els Mossos han arrestat tres persones, dos homes de nacionalitat italiana de 34 i 73 anys, i una dona russa, i busquen a una quarta persona, que era la que es dedicava a cuidar del cultiu.

Els detinguts, que feien una vida completament normal i intentaven no cridar l’atenció dels veïns, havien aïllat la casa per evitar l’olor que desprèn la marihuana i havien manipulat el sistema elèctric per ‘punxar’ la llum.

El grup havia ocupat un pis a Barcelona en el que preparava la droga per a la seva comercialització.

Les detencions es van produir el passat 29 d’abril, quan es van dur a terme també dos registres a la casa de Corbera i al pis de Barcelona, en els que van trobar 485 plantes, deu quilos de marihuana ja preparada per a la seva distribució, diners en efectiu i eines i material per al cultiu.

El dia 1 de maig, el jutge va decretar l’ingrés a la presó d’un dels detinguts i la llibertat amb càrrecs per als altres dos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia