Educació

Les universitats aturen classes fins dilluns

La UAB, la UPC, la UVic i facultats de la UB envien els alumnes a casa a partir de mig matí

La suspensió de classes per culpa de la neu ahir va anar més enllà de les escoles i instituts de secundària. De fet, quatre universitats van veure afectada la seva activitat a conseqüència del mal temps des de mig matí. La Universitat de Barcelona (UB) va comunicar als seus alumnes que per garantir la seguretat a tots els membres de la comunitat universitària se suspenien totes les activitats acadèmiques de dijous i d'aquest divendres al campus de Mundet (facultats de Formació del Professorat, Pedagogia, Psicologia i ICE) i d'ahir a la tarda a la Facultat de Belles Arts. El campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) es va començar a evacuar a mig matí davant la previsió que empitjorés el temps o que quedessin afectats els Ferrocarrils de la Generalitat.

Pel que fa a la Universitat de Vic (UVic), a la seva plana web avançava als alumnes que el tancament de les aules s'allargaria fins avui i els demanava que entressin al Campus Virtual per conèixer les novetats i els canvis en les convocatòries d'exàmens i classes. Finalment, a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) es van suspendre les classes als campus de Terrassa, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Vilanova i la Geltrú i Igualada fins dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.