Cap de setmana intens amb Aire Nou de Bao

Aire Nou de Bao ha viscut un intens cap de setmana de Sant Jordi: Castellers i Grallers del Riberal han participat a les celebracions de Sant Jordi a Argelers. A més de pilars, la colla nord-catalana ha descarregat els tres i quatre de sis. L'endemà, diumenge, a Bao, la colla repetia la mateixa actuació.

Concurs de vitrines

La segona edició del concurs de vitrines organitzat per Aire Nou de Bao donava com a tema central Sant Jordi, patró de Catalunya, dia del llibre i de la rosa. La discussió va ser llarga abans de declarar guanyador el bar del centre. Una vitrina «molt treballada amb creació, aportacions i originalitat», segons els organitzadors, que feliciten també tots els comerços que hi han participat, i permeten així una dinamització del vilatge.

Diables, Bruixes i Sorollosos del Riberal també han participat a la primavera de l'Hospitalet del Llobregat. Un correfoc que reunia les colles de la ciutat. «Un correfoc que respecta la tradició catalana i milers de persones al públic, una participació molt activa, això és cultura popular, això és folklore», comenten els els responsables d'Aire Nou de Bao.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.