Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dimecres continua l’onada de calor

L’ambient serà assolellat o poc ennuvolat per alguns núvols alts

A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu que poden deixar algun ruixat a l’extrem nord de la serralada

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Dimecres es manté la situació meteorològica dels últims dies, amb domini generalitzat del sol, alguns núvols baixos a punts del litoral i durant la tarda algunes nuvolades al Pirineu. La temperatura continuarà alta en general, amb valors que a punts de l’interior arribaran de nou fins als 40 o 41 ºC, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts en general, tot i que de matinada i a partir del vespre arribaran intervals de núvols per l’oest. Fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot a l’extrem sud i a la Costa Brava.

Al centre de la jornada creixeran núvols d’evolució diürna al Pirineu que podran deixar el cel mig o molt ennuvolat. A la tarda són possibles alguns ruixats febles, o localment moderats, a punts de l’extrem nord del Pirineu que localment podran anar acompanyats de tempesta.

La temperatura serà similar a la de dimarts, si bé la mínima pot pujar lleugerament i la màxima podria baixar una miqueta, sobretot al nord-est. L’ambient serà molt calorós a les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada.

La mínima es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu, entre 18 i 23 ºC a la depressió Central i prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 30 i 35 ºC al litoral, entre 32 i 37 ºC al Pirineu, entre 36 i 41 ºC a Ponent i entre 34 i 39 ºC a la resta del país.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia