Societat

Els Mossos investiguen una agressió homòfoba al barri del Poble-sec de Barcelona

Vuit persones van atacar un grup de tres i en van lesionar una

La víctima explica que els agressors fa anys que són a la plaça Navas i que ha decidit denunciar els fets perquè no ho tornin a fer mes

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió homòfoba a la plaça de les Navas de Barcelona que s’hauria produït cap a tres quarts de quatre de la matinada de diumenge, segons ha avançat la Ser i ha confirmat la policia catalana.

El cos policial ha explicat que s’investiga una denúncia segons la qual un grup de vuit persones en va atacar un altre de tres i va provocar lesions a un dels integrants d’aquest últim. Els Mossos han traslladat la denúncia a la Fiscalia d’Odi i Discriminació.

La mateixa víctima ha explicat el cas a través de les xarxes socials, on assegura que l’agressió va ser per tenir “ploma gai”. Ha denunciat els fet perquè el grup que el va agredir no ho torni a “fer més”.

En un vídeo, explica que fa “anys” que els presumptes agressors són a la plaça de les Navas i que durant molt de temps havia decidit no passar-hi perquè es ficaven amb ell.

Fa un temps, però, va prendre la determinació de tornar-hi a passar. Segons el seu relat, les primeres vegades no li van dir res, però el dia de l’agressió “es van tornar bojos”, i els van “insultar” a ell i als seus acompanyants.

Ell va decidir enfrontar-s’hi i hauria estat aleshores quan els joves l’haurien agredit. L’home va anar al metge i després a la policia a posar la denúncia. “Sé qui són i això no ho tornaran a fer més”, afirma al vídeo.

Finalment, afirma que tot plegat li ha passat “per tenir la ploma gai, que és meravellosa, i per vestir com vesteixo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia