Societat

Busquen un home que va segrestar i agredir l’exparella

La dona, que va estar retinguda a les Gavarres, va escapar i va arribar a Quart

Els Mossos d’Esquadra busquen un home per haver segrestat la seva exparella i haver-la agredit en un descampat de les Gavarres, segons va informar ahir l’ACN. Segons el relat de la víctima, diumenge al vespre la seva exparella va endur-se-la i la va retenir durant hores en un mas situat en una zona boscosa de les Gavarres. Allà, la va tenir tancada contra la seva voluntat durant hores.

En plena matinada, cap a les tres, l’home la va lligar i se la va endur amb cotxe fins a un descampat que està situat enmig de la zona boscosa. Allà, l’agressor la va fer baixar del vehicle i la va agredir. Primer li va llançar un líquid irritant a la cara i després la va ferir amb un objecte punxant. Sempre segons el relat de la víctima, la dona va poder escapar-se del seu segrestador i va fugir a través del bosc. Després de caminar durant força estona, la dona va arribar fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns d’aquesta població. Aquests van alertar els Mossos d’Esquadra.

Tot seguit, la dona va ser traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona, on se la va tractar de les ferides que tenia. La víctima tenia una punxada a la zona del pit, talls a les mans i algun cop al cap, si bé no presentava ferides de gravetat.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i treballen per tal de localitzar l’agressor, que ha fugit. Tant ell com la seva exparella són de nacionalitat sud-americana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia