Societat

Nous contenidors de roba usada i llibres a l’Escala

S’han instal·lat nou dispositius al municipi a través d’un conveni entre l’Ajuntament i Càritas

Els contenidors formen part del projecte d’Ecosol

Els nous contenidors, de color vermell i ben visibles, estan pensats per facilitar la recollida de roba i calçat i també complements i llibres. A l’Escala s’han instal·lat nou d’aquests dispositius al pàrquing de la plaça Nova, a la plaça Catalunya, a la plaça del Gerani, al Camp dels Pilans, a l’avinguda Montgó, cantonada amb el carrer Puig Sec, al carrer Lleida, a la rotonda del pavelló, al carrer Puig d’en Llop i a la deixalleria municipal. La instal·lació d’aquests contenidors al municipi és fruit de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de l’Escala i Ecosol, l’empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona.

Amb el lema Recollim roba. Inserim persones, el projecte d’Ecosol parteix de la recollida de roba i complements de segona mà a través dels prop de 90 contenidors instal·lats en diferents poblacions. El tèxtil que està en bones condicions es destina a programes socials i es posa a la venda a través dels canals solidaris, com ara les botigues de roba de segona mà. Els beneficis s’inverteixen íntegrament en programes destinats a persones en risc d’exclusió social. La roba que no es pot utilitzar es recicla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia