Salut

El desfibril·lador explicat als nens del casal a l’Escala

L’ABS de l’Escala va fer una xerrada sobre l’ús d’aquests dispositius

Què és un desfibril·lador, com funciona i per a què serveix. Això és el que va explicar la setmana passada la cap d’infermeria de l’ABS l’Escala, Anna Guerrero, a una vintena de nens i nenes d’entre 10 i 13 anys del Casal Matins Esportius que organitza l’Ajuntament de l’Escala. Aquest casal inclou diverses activitats i visites complementàries a la programació habitual i va sol·licitar la col·laboració del centre d’atenció primària per realitzar aquesta xerrada sobre el funcionament dels desfibril·ladors. La formació va tenir mitja hora de durada aproximadament i també es van repassar diferents conceptes com el PAS (prevenir, avisar, socórrer) i el suport vital bàsic.

Segons l’ABS l’Escala i també segons l’organització del casal, es valora molt positivament l’experiència, que permet que els més joves perdin la por a fer servir aquest tipus de dispositius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia