Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Cap de setmana serè i càlid

Aquest dissabte dominarà el sol en general, més enllà d’intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral i núvols d’evolució al Pirineu i Prepirineu

No es descarta alguna precipitació al Pirineu

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

El cap de setmana començarà amb estabilitat, cel serè i alguns núvols de tarda a punts de muntanya. La temperatura encara podrà pujar una mica més, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Aquest dissabte el cel es preveu serè o poc ennuvolat en general. Amb tot, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral que a la nit podran aparèixer en qualsevol punt del litoral. A més, a la tarda creixeran núvols d’evolució diürna i alguna nuvolada al Pirineu i Prepirineu

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

La temperatura es mantindrà amb pocs canvis o pujarà lleugerament, tant la mínima com la màxima.

La mínima es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d’entre 26 i 31 ºC al Pirineu, entre 28 i 33 ºC al Prepirineu, altiplà Central i litoral, i entre 30 i 35 ºC a la resta.

El vent bufarà fluix i variable al principi i al final del dia, amb terral fluix al litoral central de matinada i vent fluix de component sud al litoral nord a partir del vespre. Durant la resta de la jornada bufarà de component sud, fluix amb cops moderats.

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé a l’inici i al final del dia serà localment regular al litoral.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia