Societat

Podem, PNB, ERC i JxCat demanen una sentència justa en el cas dels joves d’Altsasu

El Tribunal Suprem celebra aquest dimecres una vista per revisar les condemnes d’entre 2 i 13 anys imposades per l’Audiencia Nacional

Representants de Podem, PNB, ERC, JxCat i Bildu, així com familiars i amics, s’han reunit davant del Tribunal Suprem per solidaritzar-se amb els joves d’Altsasu que es troben presó processats per l’agressió a dos guàrdies civils i les seves parelles a l’octubre de 2016. Han exigit una sentència justa.

El Suprem celebra aquest dimecres una vista per revisar les condemnes als vuits acusats per l’agressió, que compleixen penes d’entre 2 i 13 anys que els va imposar l’Audiencia Nacional.

A la concentració ha participat la mare d’un dels acusats, Isabel Pozuela, que ha assegurat als periodistes que les famílies no han perdut l’esperança en els darrers tres anys “tant durs i de tant patiment” i ha exigit al Suprem que acabi amb aquest situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia