Societat

Detenen a Alemanya el germà de la menor assassinada al juny a Mataró 

La policia ha detingut a Alemanya el jove de 17 anys que estava sent buscant com a presumpte autor de la mort de la seva germana, de 14, el cadàver de la qual va ser trobat al domicili familiar de Mataró (Maresme) el mes de juny passat.

Segons han informat fonts pròximes al cas, el jove ha estat traslladat ja a Espanya i ha estat posat a disposició de la Fiscalia de Menors.

El menor estava sent buscat des del mes de juny passat, després que es trobés al domicili familiar el cadàver de la seva germana, de 14 anys, amb ferides d’arma blanca.

El crim va ocórrer quan la mare de tots dos menors, d’origen rus, es trobava de viatge, per la qual cosa els dos adolescents s’havien quedat sols a l’habitatge, situada al barri Cerdanyola de Mataró (Maresme).

Alertada per no poder contactar amb els seus fills, la dona va demanar a uns amics que acudissin al seu domicili, on aquests van trobar el cadàver de la menor, sense rastre del seu germà gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia