Educació

La Facultat de Turisme aplicarà una prova pilot de formació dual

La Facultat de Turisme de la UdG ha estat la seu d’una trobada internacional d’investigadors i empresaris turístics per discutir i dissenyar un model de formació dual per a les universitats europees que permeti als estudiants de treballar mentre es formen en l’àmbit turístic. És a dir, estar estudiant mitja jornada i, l’altra mitja, treballar en una empresa de l’àmbit. La reunió, que es va acabar ahir i que va aplegar empresaris i professors d’Alemanya, Portugal, Itàlia, Croàcia, Holanda i Malta, tenia l’objectiu de definir la prova pilot que s’aplicarà a tots aquests països i conèixer el funcionament del sistema dual alemany, on és un èxit. A Girona, la prova començarà a finals d’aquest novembre.

La trobada s’integra en el projecte Income Tourism, finançat per la Unió Europea, que promou la col·laboració entre universitats i empreses i augmentar l’ocupabilitat dels alumnes per mirar de promoure una major integració laboral. Segons els responsables del projecte, els estudiants que es graduen amb aquest sistema tenen més oportunitats de quedar-se a l’empresa on han fet les pràctiques gràcies al coneixement especialitzat adquirit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia