La campanya d’Es Niu supera els 300 menús
La 22a edició de la campanya gastronòmica Es Niu de Palafrugell es va cloure amb més de 300 menús als restaurants del municipi. La campanya, de l’11 d’octubre fins al 3 de novembre, pretenia donar a conèixer es niu, un plat antic palafrugellenc que, inicialment, es feia amb tripa de bacallà, ou dur, peixopalo i patata, i no s’hi posava cap tipus de carn. Amb el temps s’ha anat enriquint i a vegades s’hi afegeix sèpia, aviram de cacera o fins i tot salsitxes.
En aquesta edició, han estat nou els restaurants que han ofert el menú, de 38 euros, i que incloïa un vermut de tres tapes, el plat emblemàtic i les postres: L’Arc, La Xicra i Pa i Raïm, de Palafrugell; El Balcó de Calella, de Calella; el Llafranc, l’Hotel Casamar, La Blanca i la Terrassa Terramar, de Llafranc, i el Clot dels Mussols, de Tamariu.