Societat

Enfrontaments i detencions durant una altra jornada de violència a Hong Kong

La tensió continua al Campus de la Universitat Politècnica

S’han registrat 150 detencions

Els enfrontaments entre la policia i els manifestants de la Universitat Politècnica de Hong Kong continuen aquest dilluns. Les detencions, des del cap de setmana, ja arriben a 150 persones.

L’operació de la policia per detenir als manifestants tancats a la universitat continua oberta i no es descarta l’ús de foc real si no es rendeixen, segons ha apuntat un portaveu del cos. Durant la jornada, han demanat als manifestants que es rendeixin i sortint pacíficament. Agents antidisturbis van entrar al campus des de primera hora i han detingut a diverses persones atrinxerades. Durant la intervenció, també van utilitzar gasos lacrimògens contra altres grups que intentaven sortir i els van obligar a tornar a entrar-hi. Segons l’associació d’estudiants de la Politècnica, “hi ha entre 500 i 600 persones atrapades al campus”. Han afegit: “Lamentem molt que la policia hagi començat tota aquesta operació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia