Societat

Un centenar d’activitats per Nadal a Olot

Avui s’obre la programació amb l’encesa de llums, que és una iniciativa de l’Ajuntament i els comerciants

Amb l’estrena de la il·luminació aquest vespre (19 h) s’obre de manera oficial a Olot la programació nadalenca, en la qual hi ha al voltant de cent propostes lúdiques i culturals –des de tallers i teatre per a mainada als concerts del festival de música vocal Veus (que començarà el dia 5), passant per mercats d’artesania, pessebres, pessebres vivents, rutes guiades, les representacions dels Pastorets i el campament reial de la plaça Clarà– organitzades tant per l’Ajuntament com per diverses entitats.

El cap de setmana del 6, el 7 i el 8 de desembre hi haurà la Fira del Pessebre, distribuïda per diversos espais del centre. Durant aquests dies, a la plaça Major s’instal·larà Cel de Nadal, un muntatge de l’artista Lola Solanilla al qual la gent podrà contribuir. En aquesta mateixa plaça, a partir del dia 13 de desembre, es podrà patinar a la pista de gel, que restarà en servei fins l’endemà de Reis. Per als més esportistes, els estudiants del Cor de Maria han tornat a organitzar la cursa solidària (dia 15), a benefici de La Marató de TV3.

Per als petits, un esdeveniment indispensable d’aquestes festes a Olot serà la gran cagada del tió (22 de desembre, al Firal); en l’àmbit cultura destaca l’exposició Valentí Fargnoli. El paisatge revelat, que s’inaugurarà el dia 3 de desembre a l’arxiu comarcal, i en el camp musical l’actuació de Chiculeo i Marco Mezquida (dia 20 de desembre, sala El Torín).

LA DATA

06.12.19
És el dia
que començarà la Fira del Pessebre, amb parades en diferents punts del centre


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia