Salut

L’hospital de Palamós consolida el voluntariat

L’hospital de Palamós consolida, amb deu anys d’experiència, el servei de voluntariat, una aposta per fer companyia i donar suport emocional a les persones que ho necessiten. En l’actualitat, aquest servei disposa d’una seixantena de voluntaris. Precisament, i gràcies a aquestes persones que ofereixen la seva col·laboració de manera altruista, l’hospital de Palamós i Palamós Gent Gran –on fa més temps que es dona aquest servei– poden proporcionar una atenció més humanitzada i propera als seus usuaris.

El servei de voluntaris, que aquest dijous celebrarà els deu anys amb un dinar com a mostra d’agraïment, es caracteritza per fer un acompanyament emocional al pacient que està sol, el que va a diàlisi, aquells de parla estrangera –ara mateix amb anglès, alemany o francès– i aquell de pal·liatius. També ofereix receptes de lectura, com ara llibres i revistes en règim de préstec als pacients hospitalitzats i als seus familiars. Un altre punt destacat és l’Espai Rialles, una sala habilitada especialment per als nens hospitalitzats i tallers de treballs manuals, que es realitzen per repartir-los als pacients ingressats per Sant Jordi i per Nadal. I, a més, les Tirita Clown, les pallasses d’hospital, que treballen setmana a setmana per fer somriure els pacients i els familiars que ho necessiten, a més de les del Palamós Gent Gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia