Societat

Territori vol potenciar el tren Barcelona-València

El govern vol al corredor mediterrani el mateix servei que el Barcelona-Madrid

El govern ha reclamat al Ministeri de Foment que el corredor ferroviari Barcelona-València tingui les mateixes prestacions que els de Barcelona-Madrid i Madrid-València, cosa que permetria la circulació de trens a alta velocitat i reduir en més d’una hora l’actual temps de viatge.

Aquesta petició està recollida en les al·legacions presentades pel Departament de Territori i Sostenibilitat a l’estudi informatiu del Ministeri de Foment per a la implantació de l’ample internacional en el tram Castelló-Tarragona. També demana a l’Estat que concreti un programa d’actuacions al corredor mediterrani “consensuat amb les administracions i els agents socials i econòmics del territori”.

Segons el parer de la Generalitat, la velocitat de 200-220 km/hora en aquests moments per al corredor Castelló-Tarragona és “insuficient per a les necessitats i la potencialitat del corredor València-Barcelona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia