Societat

Societat

Nova tecnologia d’Eurecat per al control a distància dels malalts

El centre tecnològic de Catalunya Eurecat està implantant, juntament amb la Fundació Salut de el Consorci Sanitari del Maresme, el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i l’empresa Sense4Care, un nou sistema amb tecnologia d’internet de les coses que controla paràmetres de salut en persones majors i malalts de Parkinson a distància. El nou sistema, desenvolupat en el marc de el projecte europeu Activage, està en fase d’integració amb la seva plataforma tecnològica, per facilitar l’accés a les dades i la creació de nous serveis de salut per a tot Europa, segons Efe.

Aquest projecte “recopilarà informació de forma remota i l’aportarà als professionals, per tal d’adaptar millor els tractaments a partir d’informació contínua i fiable”, va explicar el responsable de la gestió de productes d’innovació digital en les àrees de salut i social d’Eurecat, Enrique de la Vega. “Es tracta de proporcionar una tecnologia eficaç per a gent gran o fràgils i els seus cuidadors, per fer el seguiment de la informació recollida a través de dispositius com ara sensors de moviment i altres paràmetres ambientals”, segons De la Vega.“L’objectiu és obtenir informació creuada que ajudi els cuidadors.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia