Societat

Confinats un miler de turistes a l’hotel de Tenerife on s’allotjava l’italià amb coronavirus

No poden sortir de l’establiment fins que es conegui els resultats del positiu que s’estan fent a Madrid

Un cop hi hagi resultats definitiu, si cal, es prendran les mesures sanitàries que es cregui convenient

Un miler de turistes que compartien hotel a Adeje, a Tenerife, amb el metge italià que aquest dilluns a la nit va donar positiu de contagi de coronavirus no poden sortir de l’establiment fins que es conegui el resultat de les proves definitives sobre aquest positiu, que s’estan duent a terme a Madrid i que es podrien donar a conèixer aquest vespre.

Fonts oficials han confirmar que s’ha pres aquesta mesura en activar-se els protocols sanitaris previstos pels casos de coronavirus, però han insistit que, formalment, en aquests moments no pot parlar-se d’aïllament ni de quarantena, sinó de situació de vigilància.

Tant als clients com els treballadors de l’hotel se’ls faran proves i en funció del resultat s’aniran prenent decisions.

El turista italià, que va donar positiu en una prova de coronavirus de Wuhan, va arribar a l’illa amb la seva dona fa uns dies i en tenir febre i procedir de la regió de Llombardia, on hi ha hagut un brot de la malaltia, va dirigir-se a una clínica del sud de l’illa. El pacient, que és metge, ha estat traslladat a l’Hospital de la Candelaria, a la capital de Tenerife.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia