Societat

Nou cas de coronavirus a Catalunya

Es tracta d’una dona de 31 anys de Viladecans que ha estat en contacte amb un cas anteriorment confirmat

La portaveu del govern informa que tots els casos a Catalunya són lleus i “la situació està controlada”

El departament de Salut ha confirmat aquest dimarts un nou cas de coronavirus a Catalunya. Es tracta d’una dona de 31 anys resident a Viladecans, l’estat de la qual és lleu i que s’ha contagiat per contacte amb un cas anteriorment confirmat.

Amb aquest, ja són 17 els casos de coronavirus confirmats a Catalunya. “La situació està controlada. En tots els casos es coneix l’origen de la infecció i són casos lleus”, ha indicat la portaveu del govern Meritxell Budó.

Salut ha volgut recordar que les mesures genèriques a seguir de protecció enfront malalties respiratòries són: Rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó, evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d’afecció respiratòria, com ara tos o esternuts, mantenir una distància de dos metres aproximadament amb les persones amb símptomes d’infecció respiratòria aguda i evitar compartir menjar o estris (coberts, gots, tovallons, mocadors...) i altres objectes sense netejar-los degudament.

Per la seva part, el director del Centre d’Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha informat que hi ha 20 nous casos en el conjunt de l’Estat que eleven a 129 el total fins a les dotze del migdia, tot i que hi ha 15 possibles nous casos més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia