Salut

Decathlon bloqueja la venda d’unes màscares de ‘snorkel’ per destinar-les a finalitats sanitàries

Algunes iniciatives a les xarxes socials havien adaptat aquests productes amb peces fabricades amb impressores 3D per connectar-les a aparells de respiració assistida

La cadena de venda de productes esportius Decathlon ha bloquejat la venda d’unes mascaretes de ‘snorkel’ amb la finalitat de destinar-les a finalitats sanitàries.

Segons es pot veure a la pàgina web d’aquest producte, la companyia justifica la retirada del producte explica que “Hem bloquejat la venda d’aquest producte per a donar totes les quantitats disponibles, en l’ajuda d’aquesta crisi sanitària”.

La companyia hauria pres la decisió després que diverses iniciatives que s’han fet públiques a les xarxes socials hagin dissenyat amb impressores 3D mecanismes per poder adaptar aquest tipus de mascara de busseig, que ocupa tota la cara i incorpora un tub per a a respiració, a aparells de respiració assistida amb motiu del coronavirus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia