Societat

Actuacions castelleres a Perpinyà i Ceret

Aquest últim cap de setmana del mes de maig, les dues colles nord-catalanes dels Castellers del Riberal i els Angelets del Vallespir han actuat juntes en dues ocasions. El dissabte 29 eren a Perpinyà amb motiu de la Bressolada: els Castellers del Riberal van començar amb un pilar de 4 i van iniciar la ronda de castells amb la torre de 6, que van descarregar per primer cop aquest any. En segona ronda van descarregar el primer 4 de 6 amb agulla de l'any i van tancar la diada amb un pilar de 5 que també era el primer de la temporada. Els Angelets van descarregar un pilar de 4 per començar, seguit d'un 4 de 5 amb agulla, un 3 de 6 i van acabar amb una torre de 5 amb pinya.

Les dues colles es van trobar de nou a Ceret diumenge amb motiu de la Festa de la Cirera. En aquesta ocasió, els Castellers del Riberal van portar a plaça un pilar de 4 per començar l'actuació, seguit del primer 3 de 6 amb agulla de l'any, un 4 de 6 i un 3 de 6. Per tancar la diada van descarregar el pilar de 5.

Els Angelets del Vallespir, per la seva banda, van descarregar un pilar de 4, un 3 de 6, un 5 de 5 net i un intent de torre de 6 amb només un nen coronant el castell. La diada va acabar amb un 4 de 6 de germanor entre les dues colles.

Els Castellers del Riberal, segons el seu cap de colla, Rafael Renyé i Pla, són força satisfets d'aquest cap de setmana en què van demostrar que dominen amb comoditat gran part de les construccions de 6 pisos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.