Salut

Espanya registra 59 morts per coronavirus en les últimes 24 hores, la xifra més baixa dels dos últims mesos

Hi ha hagut 172 hospitalitzacions i 15 ingressos en UCI

El nombre de persones que han donat positiu és de 285, 136 menys

Aquest dilluns, el govern espanyol ha introduït una modificació en els criteris per a fer el balanç diari de l’afectació per la Covid-19. En aquest sentit, les comunitats autònomes han hagut de canviar les dades comunicades al Centre de Coordinació, i també els horaris en què es fan arribar les dades al Ministeri. També per aquest motiu, les rodes de premsa del Centre de Coordinació han passat del matí a celebrar-se a la tarda.

De les dades facilitades pel responsable del Centre de Coordinació, Fernando Simón, es desprèn que Espanya ha registrat 59 morts per coronavirus en les últimes 24 hores, 28 menys que diumenge, i és la xifra més baixa dels dos últims mesos. Les xifres en nombre de nous positius confirmats també continuen a la baixa.

De diumenge a dilluns se n’han notificat 285 de nous, 136 menys que fa un dia (421). Catalunya n’acumula 85, seguida de Castella i Lleó, amb 42, i de Castella-la Manxa i Madrid, amb 30 cadascuna.

També hi ha hagut 172 noves hospitalitzacions, 155 menys que diumenge (327) i 15 ingressos en UCI, 13 menys que ahir i la majoria (10) s’han produït a Madrid.

En total, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 27.709 defuncions per la Covid-19 i 231.606 positius testats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia