Societat

Fins a 2.200 nens, als casals d’estiu de Girona

Un total de 2.200 nens i nenes gaudiran aquest any dels casals d’estiu de Girona, que se celebraran sota mesures excepcionals per fer front a la Covid-19.

Dos dies abans que comencin, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l’Ajuntament, Carles Ribas, van reunir-se ahir amb tots els directors dels casals.

“Les inscripcions als casals d’estiu municipals d’aquest any han demostrat que les famílies de Girona continuen confiant en l’Ajuntament i en totes les entitats que organitzeu els casals. Els nens i nenes tenen ganes de tornar a estar en grup”, va afirmar Madrenas.

L’Ajuntament de Girona ha proporcionat 3.200 mascaretes, 10 mascaretes amb pantalla (per a nens que es comuniquen amb llengua de signes), 75 termòmetres frontals, 200 litres de sabó de mans, 968 litres de gel hidroalcohòlic, 400 litres d’esprai desinfectant i 3.600 guants per poder realitzar les activitats. També s’ha format i donat indicacions als monitors.

Per primer cop, les entitats organitzadores i les escoles s’han unit per oferir una programació que vol minimitzar els efectes negatius del confinament. Els casals disposaran d’un alt contingut educatiu i socioemocional, seguint la línia de principis d’Educació 360.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia