Societat

Vueling incorpora vuit destinacions des de Barcelona i operarà 80 rutes a l’agost

L’aerolínia arribarà als 1.520 vols setmanals amb sortida o arribada al Prat

A partir de l’1 d’agost l’aerolínia recupera la connexió amb Keflavík, Zagreb, Faro i Malta; el 3 ja es podrà volar a València, l’Alguer i Nuremberg

Vueling incorporarà a partir del mes d’agost vuit rutes més des de l’aeroport del Prat i operarà així un total de 80 connexions directes des de Barcelona aquest estiu, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat. L’aerolínia arribarà així als 1.520 vols setmanals amb sortida o arribada a l’aeroport d’El Prat.

Les rutes que es recuperen són les connexions amb Keflavík (Islàndia), Zagreb (Croàcia), Faro (Algarve, a Portugal) i Malta l’1 d’agost. Els vols amb València, l’Alguer (Sardenya) i Nuremberg (Alemanya) es reprendran a partir del dia 3.

Aquest juliol s’incorporen progressivament 72 rutes directes: 24 domèstiques i 48 internacionals entre les que hi ha París, Londres, Roma o Florència, entre d’altres. Entre les línies que es reprenen aquest mes també hi ha Amsterdam, Lisboa, Copenhague, Berlín, Munic, Estocolm, Atenes, Dubrovnik, Praga o Viena.

En l’oferta global pel mes d’agost, Vueling incorporarà 65 noves rutes directes del total de la xarxa d’aeroport a Espanya i Europa, fins arribar a les 249, l’equivalent a uns 2.800 vols setmanals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia