Salut

Coronavirus

Demòcrates insta el govern a utilitzar el rastreig per mòbils per prevenir els contagis de la Covid-19

La formació demana multiplicar els rastrejadors i fer tests massius

Posen d’exemple l’estratègia d’Andorra, Suïssa i Alemanya, que han impulsat projectes de rastreig respectuosos amb la privacitat i la confidencialitat

Demòcrates ha emplaçat el govern a liderar la utilització de la tecnologia basada en mòbils per al rastreig de contagis de Covid-19. La formació també aposta per multiplicar els rastrejadors fins on els experts demanen i facilitar la realització de tests massius, especialment en aquelles empreses que estan disposades a col·laborar.

Després que el govern hagi anunciat que l’ús de la mascareta serà obligatòria a partir de dijous a l’aire lliure i en interiors oberts amb públic, Demòcrates creu que cal fer un “pas més” i impulsar totes les iniciatives per fer front al coronavirus. La formació posa d’exemple la gestió feta a Andorra, Suïssa o Alemanya, que han impulsat projectes per rastrejar contagis amb respecte a la privacitat i confidencialitat.

“No hi ha raó que impedeixi al govern de la Generalitat liderar la implementació de bona part d’aquestes solucions. Cal situar les persones i el seu benestar per davant dels interessos econòmics”, han apuntat.

“Això requereix per part del govern de la Generalitat una resposta integral i ambiciosa, amb una visió interdisciplinar i fent partícips a tots els sectors afectats”, afegeix la formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia