Salut

Coronavirus

El sector de l’oci nocturn demana un calendari per poder reobrir els locals

Fecasarm assegura que Argimon s’ha obert a la reobertura quan els indicadors millorin

La patronal adverteix del risc que suposa l’oci nocturn “il·legal i descontrolat”

Les patronals de l’oci nocturn Fecasrm i Fecalon s’han reunit aquest dimarts amb el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, a qui han reclamat un calendari per poder reobrir els locals de forma urgent.

Segons Fecasarm, Argimon s’ha obert a aquesta possibilitat quan els indicadors millorin i ha admès que no es pot mantenir l’oci nocturn tancat per sempre. El secretari general de l’entitat, Joaquim Boadas, ha advertit del risc que suposa l’oci nocturn “il·legal i descontrolat”.

De la seva banda, Fecalon ha reclamat l’aprovació del pla sectorial de forma immediata i que es repensi el tancament total, ja que l’afectació de la pandèmia no és uniforme a tot el territori. Segons aquesta patronal, el 23% de les empreses ja han hagut de tancar, i si la situació no es rectifica, més del 65% restant haurà de fer-ho definitivament aquesta tardor. Fecalon ha assenyalat que hi ha poblacions on les taxes de contagi són baixes però mantenen els locals tancats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia