Societat

Girona congela impostos i taxes per al 2021

Madrenas destaca que la mesura busca pal·liar la crisi del coronavirus i que es pot aplicar perquè el consistori té els comptes sanejats

L’Ajuntament xifra en 6 milions d’euros l’impacte directe de la pandèmia en els ingressos municipals

L’Ajuntament de Girona congelarà els impostos i les taxes per al 2021 amb l’objectiu de donar “suport real” a l’economia de les empreses i famílies de la ciutat.

L’alcaldessa, Marta Madrenas, i la tinenta d’alcaldia d’Hisenda, Maria Àngels Planas, destaquen que la mesura vol contribuir a pal·liar la crisi del coronavirus, i que es pot aplicar perquè el consistori està sanejat, malgrat que la pandèmia ja tingui un impacte directe de 6 milions d’euros en els ingressos municipals.

Madrenas demana a la ciutadania que no dubti a informar-se de totes les subvencions i bonificacions i deixa clar que algunes mesures –com suspendre la taxa de terrasses i d’escombraries- ja s’apliquen d’ofici als negocis que han hagut de tancar per les restriccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia