Educació

L’escola Elisava s’incorpora a la UVic-UCC

Es converteix en Facultat de Disseny i part de l’estructura de la universitat

L’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria Elisava de Barcelona s’ha convertit en la Facultat de Disseny de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Ahir es va signar l’acord per incorporar Elisava com a membre de ple dret dins l’estructura de la UVic-UCC en qualitat d’entitat federada, de manera que passa a ser centre adscrit a una universitat de ple dret i participa en els òrgans de govern. A partir d’ara, totes dues institucions treballaran conjuntament perquè el curs 2021/22 sigui el primer en què els graus, màsters, doctorats i títols propis d’Elisava s’imparteixin com a titulacions de la UVic-UCC.

El president del Patronat de la Fundació Elisava, Ramon Benedito, va explicar ahir al vespre en l’acte de signatura que Elisava “aportarà la seva visió transversal i multidisciplinària del disseny, entès com a disciplina àmplia amb impacte clau en la formació, la investigació i la definició del present i futur que volem com a societat”. En la mateixa línia, el rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, assegurava que l’acord federatiu amb Elisava és un pas totalment natural: “Incorporem a l’estructura federada una entitat amb una cultura semblant a la nostra i amb uns estudis universitaris de qualitat i de reconegut prestigi, ja que és la primera escola de disseny que es va fundar a Espanya fa gairebé 60 anys i que, a més, aporta una nova dimensió de transversalitat territorial.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia