Societat

El Gremi de Restauració es reuneix amb líders gastronòmics per reclamar l’obertura “immediata” dels bars i restaurants

El sector reclama poder obrir l’interior dels locals i fixar un horari que permeti fer el servei de sopar

El Gremi de Restauració s’ha reunit aquest dimarts amb una setantena de líders gastronòmics i empresaris de referència del sector per reclamar l’obertura “immediata” dels bars i restaurants. Els assistents s’han trobat per analitzar la situació actual i consensuar propostes i peticions per a les administracions públiques. En concret, han destacat la importància d’obrir l’interior dels restaurants, i no només les terrasses, i fixar un horari que permeti que el servei del sopar no es perdi. El Gremi de Restauració manté converses tant amb el Departament de Salut com amb les Conselleries d’Empresa i Interior i confia que no es prorrogui el tancament de bars i restaurants, que finalitza divendres.

La reunió ha tingut lloc a l’Hotel Majestic de Barcelona i ha comptat amb la participació de xefs com Ferran Adrià, Joan Roca (El Celler de Can Roca), Jordi Cruz (ABaC), Carme Ruscalleda, els germans Torres (Cocina Hermanos Torres) o Oriol Castro (Disfrutar). També hi ha assistit empresaris de referència del sector, com el propietari i gestor de Dry Martini, Javier de las Muelas; el fundador del Grup Tragaluz, Tomás Tarruella, o la consellera delegada de l’Escola d’Hostaleria Hofmann, Silvia Hofmann.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia