Societat

Figueres duplica els llums de Nadal

Més de 350 noves figures il·luminaran 1.300 m² nous a la ciutat

Hi haurà mercat de Nadal, amb control d’accés

La il·luminació de Nadal de Figueres s’estendrà aquest any més enllà del centre, fins a duplicar-la respecte d’altres anys. S’han instal·lat 351 noves figures “per estendre el Nadal a tota la ciutat”, senyalitzant elements com ara vies principals d’entrada i sortida de la ciutat, punts de circulació molt transitats, eixos importants com ara el que porta a l’estació de tren convencional o a l’estació del TAV entre altres punts. Tres eixos importants lluiran especialment, com són la plaça Catalunya, la plaça Ernest Vila i la plaça del Gra. La nova il·luminació permetrà il·luminar 1.300 metres quadrats més de la ciutat i està formada per gairebé 400.000 punts led i de baix consum. Aquesta nova il·luminació se sumarà a la que hi haurà al centre de la ciutat i a la zona de vianants, que estarà il·luminada per 172 figures dalinianes. La façana de l’Ajuntament estarà engalanada amb una projecció nadalenca i a la façana del Teatre El Jardí es farà un mapping els dies 6, 7 i 8 de desembre. La il·luminació de la ciutat s’encendrà avui (18h00), A Roses es farà a les 20h00.

Es manté el mercat de Nadal de la Rambla del 3 al 24 de desembre, tot i que s’adaptarà a la situació excepcional. Hi haurà 25 paredes i hi haurà control d’accés i aforament. En Fumera no passejarà per la ciutat, sinó que estarà estàtic en tres photocalls a la plaça de l’Ajuntament, la de Josep Pla i la de la Palmera. L’alcaldessa, Agnès Lladó, va explicar que aquest any “el Nadal ha d’arribar a tot arreu, molt més enllà del centre”. Respecte als Reis, la regidora Ester Marcos va avançar que “aquest any no esperarem els Reis, els Reis en esperaran a nosaltres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia