Societat

Sant Feliu encén avui els llums de Nadal des de totes les cases

Els escolars s’han fabricat ‘polsadors’ i faran un primer bany del 2021 diferent

Els ajustos en les agendes d’activitats i tradicions per la Covid-19 no s’aturen i a Sant Feliu de Guíxols s’han empescat dues alternatives per a l’encesa de llums de Nadal, aquest vespre, i el primer bany de l’any, que aquest segle s’havia consolidat com un esdeveniment amb centenars de persones l’1 de gener a la platja.

Pel que fa a l’encesa, aquest any serà telemàtica, però l’alcalde, Carles Motas, explicava ahir que es podrà seguir des de cada llar i els infants del municipi podran accionar un polsador de cartró que han confeccionat a cada escola, amb un retallable que s’haurà d’accionar després del compte enrere, en un programa retransmès per TV Costa Brava i les xarxes socials (a partir de les 19.20 h). Pel que fa al primer bany, convidaran tothom que s’hi vulgui sumar a compartir un vídeo de l’experiència etiquetada en xarxes socials, entre el gener i el febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia