Salut

Puja el nombre de positius al Montsacopa d’Olot

El nombre de residents positius de coronavirus del geriàtric Montsacopa d’Olot ha pujat a 36, als quals s’afegeixen 15 professionals. A més, ha sumat un mort i dues persones més han hagut de ser ingressades a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. El brot es va generar per un positiu detectat en un control realitzat a final de l’any passat.

El cribratges posteriors van determinar una trentena d’afectats, a final de la setmana passada, amb una persona ingressada a l’hospital per dificultats respiratòries i tres més sense ingrés hospitalari però pendents d’evolució. La resta són asimptomàtics o amb afectacions lleus. El geriàtric ha aïllat en una part d’una de les tres plantes els positius i sotmet a PCR tots els residents i tot el personal.

Suspesa la Fira del Fesol de Santa Pau

j.c

La comissió organitzadora de la Fira de Sant Antoni de Santa Pau, coneguda popularment com a Fira del Fesol, ha decidit suspendre l’edició d’aquest any, que s’havia de celebrar diumenge. Aquesta mesura s’emmarca en l’actual context de restriccions de mobilitat i en la implantació de mesures de prevenció contra la Covid-19. La comissió, no obstant, no descarta celebrar algun acte de promoció dels famosos fesols, que estan recollits en una denominació d’origen protegida, un cop s’aixequin les restriccions. Es durà a terme, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la DOP Fesols de Santa Pau.

Menys vianants als carrers comercials

u.c

Els carrers comercials de la demarcació de Girona són els que han registrat un descens més alt del nombre de vianants i d’entrada de clients en botigues durant els dies més habituals de compres nadalenques de tot Catalunya. Segons l’informe de trànsit de vianants als carrers comercials de Catalunya fet per TC Group Solutions, respecte a l’any anterior, la demarcació ha registrat un descens del nombre de clients del 62% durant el pont de la Puríssima, del 43% per Nadal i del 54% per Reis. Segons la mateixa empresa, aquest descens podria indicar un desplaçament parcial a la demanda en línia.

Detingut en un control anti-Covid, a Olot

j.c

La policia d’Olot va detenir un home de 23 anys veí de Banyoles en un control de compliment de les mesures anti-Covid-19 acusat d’un delicte contra la salut pública. En concret, van trobar a l’interior del vehicle vuit bosses que contenien un total de 367 grams de marihuana i 200 euros. Els agents van aturar el cotxe i, quan van identificar els ocupants, varen notar una forta olor de marihuana. Interrogats sobre si duien algun estupefaent, el copilot va lliurar dues bossetes que contenien aquesta substància. A continuació els agents varen escorcollar l’interior del vehicle i van localitzar-hi més bosses.

Gent

en un carrer comercial a Girona al desembre


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia